woensdag 25 juli 2012

UPDATE! Long time no see

Zo daar was ik weer... Een tijd niets van me laten horen hier, wat eigenlijk komt door ons nieuwe huis en ook een beetje aan de motivatie... Inmiddels zijn we helemaal gesetteld en heb ik ook weer meer zin om te fotograferen. In de afgelopen tijd wel een aantal foto's gemaakt, maar ik heb helaas niet de moeite genomen om ze te plaatsen... sorry :D

 Bij deze toch nog een selectie van de leukste plaatjes van afgelopen tijd, in chronologische volgorde van oud naar nieuw!

  BoomkikkerBergeend & LepelaarIjsvogel Als laatste heb ik de afgelopen 2 dagen 's avonds aan een plasje gelegen vlakbij huis. Een plek die ik al langer ken en waarvan ik weet dat er best wel eens leuke soorten zitten. 

Het grootste nadeel is dat er relatief veel mensen lopen... alles lijkt er te mogen... fietsen, honden etc
Dus de vogels worden vrij snel opgeschrikt. De hoeveelheid mensen zorgen er ook voor dat ik niet snel geneigd was om er op de buik te gaan liggen...

Eergisteren heb ik toch de "stoute" schoenen aangetrokken en ben er gewoon gaan liggen. Op een aantal "idioten" na enkel leuke reacties gehad, dus was mijn schroom gauw voorbij. 

Van dit plekje gaan jullie vast nog wel eens wat horen!

Dag 1
Dag 2
Zo dat was het voor nu!

Groeten,
Dennis4 opmerkingen:

 1. Hallo Dennis,
  Leuk weer een blog van jouw hand te zien. Je begint al meteen met 4 prachtige waarnemingen. Super de boomkikker. Maar ook bergeend, lepelaar en ijsvogel zijn mooi.
  Trek je vooral niets aan van de passanten, want je hebt een prachtig plekje gevonden. Er komt van alle voor je lens en het lage standpunt is heerlijk. Zo krijg je heel mooi reflecties. Vooral van de 1e foto van dag 2 ben ik helemaal weg. Heel mooi van houding, licht, moment ( met waterdruppeltjes).
  Groeten, Gonnie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat je weer terug bent, heerlijk alles klaar in je huisje en je laat gelijk weer een mooie serie zien. Allemaal foto's waar je trots op kan zijn.

  Groetjes Von

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Dennis,
  leuk je nieuwe huis gelukkig dat je weer motivatie hebt in de fotografie.
  je laat weer mooie foto's zien.
  groetjes Herman,

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele mooie serie voor mij springt de boom kikker dik boven uit
  gr.Harald

  BeantwoordenVerwijderen